Industriële pelletketel KLIMOSZ 75 kw.

Industriële pelletketel Klimosz Duo 75 kw

Combinatieketel Klimosz Duo is uitgevoerd met automatische toevoer.

Klimosz SP. z o.o. is sinds vele jaren aanwezig op markt van verwarmingstechnieken in Polen en in Europa. Het bedrijf is een van de grootste distributeurs van gietijzer ketels Viadrus en automatische eco vaste brandstof gestookte erwt en biomassa Klimosz.


Dynamische en doordachte ontwikkeling van het bedrijf, voor vele jaren, is gebaseerd op het opbouwen van commerciële aanbiedingen die best afgestemd zijn op de behoeften van de klant, bestaande uit producten van de hoogste kwaliteit, en dit in combinatie met een professionele service. Over de positie van het bedrijf beslist "Klimosz" en het concurrentievermogen ook het moderne beheer en een uitgebreid distributienetwerk in Polen, die meer dan 500 bedrijven ondersteund door 5 takken en groothandels in de Tsjechische Republiek en Slowakije.

De Klimosz combinatieketel is geschikt voor het gebruik van diverse soorten eco brandstoffen.
De combinatieketel is extra uitgerust met een noodhulp verbrandingskamer welke toestaat een traditionele brandstof te gebruiken.
De brander onderaan in de ketel (voor de automatische aanvoer) is een gietijzeren brander en gegoten door het bekende bedrijf VIADRUS

5 JAAR GARANTIE : op de boiler
2 JAAR GARANTIE : op het volledige toestel

!
vermogen : kolen - pellets 76,8 - 66,3 kw.
gewicht : 980 kg.
uitgang rookkanaal 200 mm
waterinhoud CV 195 liter
hoogte: 182,6 cm
breed: 165,5 cm
diepte: 102,0 cm
max watertemperatuur : 90°
afmet verbrandingskamer 60 cm breed x 62,4 diep x 32,6 cm hoog = 122 dm3
aansluiting CV leidingen 2"
electriciteit : 230 v - verbruik 90 watt
inhoud silo 505 liter
 << Vorige