Grote pelletketels
Grote pelletketels zijn er in diverse vermogens. Van 18 tot 300 Kw en meer.

Industriële pelletketels

Onze bijna 50 jarige ervaring in CV-technieken heeft er toegeleid dat we nu starten met de industriële toepassing van pelletketels voor deze personen en bedrijven dewelke dringend nood hebben aan drastische beperkingen van hun energieuitgaven.

www.a-brandproducts.com

 

Ongelofelijke bedragen worden gespendeerd aan het verwarmen van productiehallen,kantoorgebouwen, etc.  Deze steeds maar stijgende kosten leid er toe dat deze rechtstreeks of onrechtstreeks onze consumeringsmaatschappij beinvloeden.   Alle energiekosten worden op één of andere manier doorgerekend.   Uiteindelijk is het de kleine man die deze alsmaar stijgende energiekost gaat betalen.

Zaakvoerders en bedrijfsleiders moeten op zoek naar middelen op deze alsmaar stijgende kosten te drukken.   Een van de mogelijkheden dewelke veel toegepast werden is het leggen van zonnepanelen.  De terugverdientijd ten opzichte van de particulier kan hier sterk verschillen afhankelijk van wie de investering doet, hoe groot het zonnepanelenpark is, en welke de bedragen zijn die zekerheid geven in de vorm van energiecertificaten.

Maar voor een installatie van een grote pelletketel voor beroepsdoeleinden is de terugverdientijd tov van stookolie minder dan 4 jaar.
Iedereen is ervan overtuigd, dat al onze besparingen samen voor stookolie en gas niet opwegen tegen de steeds maar stijgende vraag naar aardolie van groei markten, zoals China, Indonesië, Taiwan, India.

Een directe besparing van 2/3 tov van stookolie kunnen wij U verzekeren.   Rekent U daarbij ook de fiscale voordelen en eventuele regionale premies,  dan kan dit een besparing opleveren van meer van 75 %.

De termijn tussen het eerste contact en het opleveren van de installatie is enkele maanden.  Bij grote installaties en complexe berekeningen kan dit oplopen tot max een 5-tal maanden.

Wij kunnen biomassa installaties leveren en installeren tot 2000 Kw. verbonden met opslagtanks van 30 ton en meer aan pellets.

Wensen jullie meer te weten over dergelijke installaties neem dan vrijblijvend contact.

U kan zowel rekenen op ons team alsook op onze industriële verdeler en producent. 

Ook mogelijk in grote toonzalen zoals garages, winkels etc,

 

Het KEMPS team.