Thermokachels (informatief)

Wat is een een thermokachel.  Welke thermokachels zijn mogelijk.   Indien U veel vragen heeft lees dan aub hieronder de tekst.

Thermokachels worden aangesloten op de verwarmingselementen van uw woning.  Dit kan zowel in een bestaande woning als in een nieuwe woning.


De thermokachel maakt het mogelijk om de ganse woning te vewarmen alsook het sanitair warm water in je boiler voor gebruik in de badkamer of keuken.  Thermokachels kunnen gebruikt worden in combinatie met een buffervat.   Je kan je thermokachel ook combineren met vloerverwarming door gebruik te maken van een 3-wegs circuitsysteem.

Edilkamin thermokachels zijn er in diverse vermogens.  Dit kan al vanaf 13 Kw tot 30 Kw.   Het voordeel van een thermokachel is dat je het vlammenspel kan zien in je woonkamer.   Door afgifte van de stralingswarmte gaat er ook niet nodeloos warmte verloren.  Je woonkamer geraakt daardoor niet nodeloos afgekoeld.

Thermokachels kunnen ook gecombineerd worden met je bestaande verwarmingsinstallatie (gas, stookolie, ..)

Veel klanten wensen af te stappen van het gebruik van stookolie omwille van de prijs.  In noodgevallen wensen ze toch nog eventueel gebruik te maken van de bestaande installatie.    Dit kan probleemloos en tegen een lage kostprijs geinstalleerd worden.  Door een druk op de knop kan je dan van het ene op het andere ogenblik opnieuw gebruik maken van je bestaande CV installatie.

Voor meer informatie, neem contact met onze verkoper pelletketels en thermokachels.

 

Indien U kiest voor een thermokachel kiest U voor een milieuvriendelijke oplossing.