calgary-orlando
Vanaf 2012 de nieuwe Calgary & Orlando pelletketel Edilkamin

Modellen Pelletketels Edilkamin


Maar het blijft een zeer kostprijs gunstig product.

U kan tot 60 % besparen op je stookkosten in vergelijking met stookolie.  Daarom is de aanschaf van een pelletketel zeker interessant.

Door gebruik te maken van een pelletketel wordt de kostprijs voor je sanitair warm water ook naar beneden gehaald.
Wil je echt ook nog sparen op je pelletverbruik voor het sanitair warm water lees dan zeker eens ons artikel en de praktijktest van een warmtepompboiler.

U heeft de keuze uit modellen die mooi afgewerkt zijn en in de woonkamer komen te staan (thermokachels).  Of de echte klassieke pelletketel.

In de toekomst zullen we meer gaan horen van Edilkamin pelletketels.  Daarom vind je nu al een uitgebreid gamma bij Edilkamin. 

Indien U zoek bent naar een pelletketel Edilkamin die in de woonkamer staat en een mooi design heeft dan spreken we over een thermokachel.  Beschikt wel niet over volledig dezelfde techniek als een pelletketel maar je kan er probleemloos een groot aantal radiatoren voorzien van warm water of een combinatie maken met je bestaande CV-installatie door middel van een buffervat.

Het gamma Edilkamin pelletketels is zo uitgebreid dat er altijd een gepaste pelletketel te keuze is voor uw type woning en noodzakelijkheden. 

De modellen EDILKAMIN BASIC, EDILKAMIN OTTAWA en Edilkamin ATLANTA hebben standaard een afstandbediening.