Houtketels houtketel thermohaard

Een ding willen we je zeker niet ontzeggen; deze rubriek zal de komende jaren zeker in belangrijkheid toenemen.
U haalt er zeker voordeel uit.  De thermokachel bevindt zich tussen de houtkachel en de houtketel.

Altijd een buffervat plaatsen bij gebruik van een thermokachel op hout of een houtgestookte CV ketel (pellets of houtblokken).   Dit voorkomt oververhitting.

Is uw keuze voor een cv houtketel gepast ??

Indien U beschikt over veel houtblokken zowel vandaag, morgen, als overmorgen.  U heeft er geen problemen mee om binnen 25 jaar nog hout te zagen en te klieven.  U beschikt over kettingenzagen, aanhangwagen, kliefhamers en andere benodigdheden noodzakelijk voor het kappen van hout. Wanneer U hierop JA kan antwoorden bent U volgens ons de geschikte persoon om te kiezen voor een houtketel.

Denkt U er toch eventueel aan vroeger te stoppen of U denkt misschien binnen afzienbare tijd geen zin meer te hebben om hout te kappen of dat U het misschien niet meer aankan. Dan moet U overwegen een pelletketel aan te schaffen.

Voor dit laatste hebben we eveneens een gepaste oplossing.  Vul daarom ons contactformulier in.  Wij nemen met U contact binnen de 48 uren. 

Onze aanbeveling is ALTIJD een buffervat te gebruiken bij aanschaf van een thermokachel op hout of houtketel.

Sinds kort heeft Edilkamin ook een inbouwhaard met CV-techniek in het aanbod.

 Druk voor een link op de foto's.

 thermokachels hout voorzet.

 

Thermokachels met hout -  deze uitvoeringen waren vroeger ook verkrijgbaar als houtkachel.  Nu enkel nog als thermokachel hout !!

 pelletketels